Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Започнаха Национални дни на кариерата 2011 в Русе

понеделник 28 март 2011

 

Форумът „Национални дни на кариерата” 2011 беше официално открит днес в Русе. Негов домакин е Русенският университет. На официалното откриване на инициативата присъстваха народният представител от 19-ти МИР Светлана Ангелова, областният управител на Област Русе Пламен Стоилов, ректорът на РУ „Ангел Кънчев” проф.Христо Белоев и управителят на фирмата - организатор „Джобтайгър” ООД Светлозар Петров.

         „Респектирана съм от значимостта на този форум. В национален мащаб той се провежда за 10-ти път, а в Русе за 6-ти. Близо 125 хил. млади специалисти са преминали през форума за времето на съществуването му. Това е едно категорично признание за значимостта му”, каза при откриването на инициативата депутатът Светлана Ангелова.

         В приветствието си към участниците във форума, областният управител Пламен Стоилов каза: „Този тип форуми са се доказали с годините, че са успешна формула в борбата с безработицата, както и за реален контакт на бизнеса с търсещите работа. Фактът, че днес фирмите, които участват са много повече от тези през миналата година е доказателство, че към форума има интерес, че той е успешен и е крачка в борбата с безработицата, която е приоритет в работата на правителството, както и на регионално ниво”.

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design