Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

За осма година „Национални дни на кариерата” гостуват в Русе

понеделник 25 март 2013

Днес, Областният управител г-н Стефко Бурджиев и неговият заместник д-р Андриан Райков бяха официални гости на форума „Национални дни на кариерата” 2013г. Форумът се провежда в гр. Русе за осма поредна година от „ДжобТайгър” ООД с генерален спонсор Нестле България АД, а негов домакин е Русенския университет „Ангел Кънчев”. Форумът, който е най-големия за студентски стаж и кариера в страната ни, беше открит от г-н Светлозар Петровуправител на „ДжобТайгър” ООД.

В приветствието си към присъстващите на събитието г-н Бурджиев изрази увереност, че със своите умения и знания, придобити в процеса на академичната си подготовка, възпитаниците на Русенския университет ще имат шанса да се ориентират лесно на трудовия пазар. Благодарение на този форум се дава възможност на повече млади хора да намерят своята реализация в условията на негативни социално-икономически явления и ширеща се безработица.    

Сред официалните лица на събитието бяха още проф. Велизара Пенчева - директор Развитие, координация и продължаващо обучение, доц. д-р Юлиана Попова - зам. ректор по  евроинтеграция и международно сътрудничество на Русенския университет „Ангел Кънчев”, г-жа Христина Тошкова от Нестле България, заместник-кмета на община Русе - г-н Свилен Иванов, г-н Кирил ЧеркезовПредседател на СРС на КТ „Подкрепа”Русе и др.

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design