Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ЗА ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА ГОДИНА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ОТЛИЧИ НАЙ-ЗНАЧИМИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ В ПОЛИТИКАТА ЗА РАВНОПОСТАВЕНОСТ МЕЖДУ ПОЛОВЕТЕ

вторник 12 януари 2021

Областна администрация Русе информира, че Министерството на труда и социалната политика стартира процедура за набиране на кандидатури на институции и организации за присъждане на Отличителен знак за значими постижения в ефективното изпълнение на политиката по равнопоставеност на жените и мъжете.

Награждаването, което ще се проведе за четвърта поредна година, цели да насърчи управленските усилия за постигане на по-добра ефективност и подобряване на политиките в тази сфера. Очаква се то да се състои в края на месец април тази година.

Предвижда се да бъдат връчени награди в три категории: държавни институции (централна и местна власт); стопански и нестопански организации; обществени организации и институции.

Кандидатурите могат да се подават до 17.30 часа на 12 февруари 2021 г. в приемната на Министерството на труда и социалната политика, която се намира в София, на ул. „Триадица” № 2. Текстът на обявлението за кандидатстване може да бъде прочетен на следния уеб адрес: https://www.mlsp.government.bg/novini-11.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design