Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ЗА ЧЕТИРИНАДЕСЕТИ ПЪТ БЪЛГАРСКАТА АГЕНЦИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИИ ЩЕ ОТЛИЧИ НАЙ-ДОБРИТЕ ИНВЕСТИТОРИТЕ В БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА

петък 24 януари 2020

Областна администрация Русе информира, че за четиринадесети път Българската агенция за инвестиции организира годишните награди „Инвеститор на годината“. Целта на конкурса е да бъдат отличени най-значимите инвестиционни проекти, реализирани в страната през изминалата 2019-та година. Отличията се връчват на фирми, направили значима стъпка в развитието си чрез устойчиви и ефективни инвестиции, разкрили нови работни места и заложили на внедряването на високи технологии, което е в съответствие със стремежа на родната икономика за постигане на интелигентен и устойчив растеж.

Предвидено е да бъдат връчени пет наградни статуетки „Златен бик“ в категориите: „Инвеститор на годината“; „Инвестиция на зелено на годината“; „Инвестиция в разширяване на бизнеса“; „Инвестиция в иновативен бизнес“; „Инвестиция в човешки капитал“, а също и почетни награди – плакети на Българската агенция за инвестиции в категориите „Успешен стартъп“; „Община в България с най-много инвестиции“ и „Значима социална инвестиция“.

Крайният срок за кандидатстване е 31-ви януари, като номинациите могат да бъдат направени на следния интернет адрес: https://investbg.government.bg/investor/index.php. С връчването на наградите се цели изразяване на признателност към приноса на инвеститорите в българската икономика.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design