Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ СЪБРАХА НАД 1500 ЛЕВА ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ПАМЕТНИКА НА ЛЕВСКИ В РУСЕ

четвъртък 14 март 2019

Областният управител на област Русе г-н Галин Григоров се срещна с директора на СУ „Васил Левски“ г-н Галин Ганчев, както и с възпитаници на училището.

Поводът беше това, че учениците от училището по свое собствено желание са събрали над 1500 лв., по-точно 1580 лв., които днес те дариха за изграждането на паметника на Апостола на свободата.

Областният управител изказа благодарност и приветства преподавателите и учениците за начинанието. Също така той посочи, че тази идея датира от преди повече от 20 години, когато г-н Искрен Веселинов чрез Общински съвет Русе е стартирал инициативата.

„Уверен съм, че благодарение на хора като Вас страната ни има бъдеще!“ добави още г-н Григоров в обръщението си към учениците.

Сумата беше предадена на г-н Иво Пазарджиев, който е представител на „Сдружение за изграждане на паметник на Васил Левски в Русе“. От своя страна той обяви, че до края на деня парите ще бъдат внесени по сметката на сдружението и за да бъде гарантирано, че те ще се използват по предназначение на училището ще бъде представена фактура.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design