Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

В РАМКИТЕ НА ДВА ДНИ РУСЕ ЩЕ БЪДЕ ОКУПИРАН ОТ НАЙ-НОВИТЕ ЛИТЕРАТУРНИ ЗАГЛАВИЯ

петък 06 септември 2019

Областният управител на област Русе Галин Григоров посети изложението-базар „Десант на книгата“.

В приветствието си към присъстващите той отправи пожелания за крепко здраве, благополучие, сили и оптимизъм за постигане на все повече нови успехи.

„Бих искал да изкажа благодарност на всички за организирането и провеждането на подобно събитие, спомагащо за културния напредък на града!

Продължавайте смело да мечтаете, като преодолявате всяко едно предизвикателство пред Вас!“ допълни още Григоров.

Също така той връчи и поздравителен адрес на председателя на Клуб „Мечтание“ Полина Лъвчиева, която на практика реализира инициативата.

Предвидено е събитието да се проведе днес и утре, като днес ще бъдат представени нови заглавия на литература за възрастни, а утре е запазен за по-малките читатели. В утрешния ден ще се състои и награждаването на децата, участвали в конкурса „Моето въображаемо пътешествие“.

Разбира се има и множество допълнителни забави като детски художествени работилници, както и такива с гост-музиканти, а довечера всеки желаещ ще може да се наслади отблизо на концерта на Иво Минчев и група „Коприва“.

Десантът на книгата се провежда в парка на Военния клуб и се осъществява по програма „Знание и растеж“, реализирана от Фондация „Русе – град на свободния дух“, както и с подкрепата на Фондация „Еконт“.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design