Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

УТРЕ ОТ 15.00 ДО 16.00 ЧАСА̀ МЕДИИТЕ ЩЕ МОГАТ НА МЯСТО ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЗАГРОБВАНЕ НА ЕВТАНАЗИРАНИТЕ ЖИВОТНИ, ЗАСЕГНАТИ ОТ БОЛЕСТТА АФРИКАНСКА ЧУМА ПО СВИНЕТЕ

събота 27 юли 2019

Областна администрация Русе отправя покана към всички представители на медиите за присъствие на 28.07.2019 г. (неделя) от 15.00 ч. до 16.00 ч. на площадката за загробване на евтаназирани животни в местност „Витела”, намираща се на път II-21 (Русе – Силистра) – на 3 км. преди разклона за село Голямо Враново. Там те ще имат възможност да се запознаят с предприетите към момента дейности по загробване на евтаназираните свине в резултат от разпространението на болестта африканска чума по свинете.

Целта е по този начин да се предотврати разпространението на погрешна и невярна информация, водеща до заблуда на гражданите на Република България.

Информираме, че до споменатото по-горе място ще бъдат допускани представители на средствата за масово информиране след предварително потвърждаване на e-mail governor.pr@gmail.com до 12.00 ч. утре.

Всички, желаещи да присъстват, ще трябва да си осигурят предпазно облекло и гумени ботуши, а също така ще бъдат подложени на дезинфекция.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design