Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

УТРЕ НА ГКПП "ДУНАВ МОСТ" ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА, НАСОЧЕНА КЪМ ПРЕВЕНЦИЯ НА КОРУПЦИЯТА

четвъртък 11 юли 2019

На 12.07.2019 г. (петък) от 09.00 ч. до 16.00 ч. на ГКПП "Дунав мост" ще се проведе анкетиране на преминаващите през пункта граждани. Целта е да се повиши информираността и доверието в дейността на държавната администрация и в частност на полицията.

Инициативата е в рамките на проект "Остани чист, кажи НЕ на корупцията", изпълняван от Дирекция „Вътрешна сигурност“ на Министерството на вътрешните работи.

Припомняме, че на 09.07.2019 г. (вторник) в непосредствена близост до кръговото движение пред ГКПП „Дунав мост“ беше поставен билборд, на който е изписано „Остани чист, кажи НЕ на корупцията!“, а партньори в изпълнението са Областна администрация Русе и Главна дирекция „Антикорупция“, Румъния.

За представителите на медиите утре в 09.00 ч. на ГКПП "Дунав мост" са предвидени кратки коментари от страна на организаторите на проявата.

На събитието се очаква да присъства областният управител Галин Григоров, заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов, директорът на Дирекция „Вътрешна сигурност“ към МВР ст. комисар Румен Ганев, както и неговият заместник комисар Павлин Коджахристов.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design