Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ТЪРЖЕСТВЕНА ПРОМОЦИЯ НА ВИПУСК 2019 ГОДИНА

петък 27 септември 2019

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев уважи днес Тържествената промоция на випуск 2019 година на Русенския университет, която се състоя в Канев център.

На церемонията присъстваха още г-н Галин Григоров, областен управител на област Русе, генералният консул на Русия г-н Андрей Громов, г-н Иван Григоров, заместник-кмет на Община Русе, г-н Пенчо Милков, народен представител, г-жа Росица Георгиева, началник на Регионалното управление на образованието, г-н Гюнай Хюсмен, областен управител на област Разград, много преподаватели, представители на различни институции и близки на абсолвентите.

Поздравление от името на Академичното ръководство отправи чл.-кор. проф. д.т.н. Христо Белоев, ректор на висшето ни училище.

От своя страна, заместник областният управител поздрави абсолвентите с тяхното дипломиране, пожела им здраве и много бъдещи успехи и изрази надежда, че ще намерят своята реализация именно в България. Изказа още убеденост, че преподавателите са дали всичко от себе си за подготовката на младите хора, които от своя страна са положили нужните усилия за усвояване на получените знания, в хода на обучението си. Не на последно място, заместник областният управител подчерта, че те трябва да продължават да се учат, защото животът неминуемо ще го изисква от тях.

Г-н Колев връчи на проф. Белоев поздравителен адрес, в който се казва: „Днес за Вас е един много специален момент – момент на вълнение, тъга, раздяла, но и на ново начало! Преди всичко останало, бих искал да Ви пожелая да вярвате в себе си и да бъдете сигурни в познанията си! Преследвайте мечтите си, но където и да отидете никога не забравяйте Русе и България!и завършва с пожеланието „Честит празник и попътен вятър“.

Приветствия отправиха още Андрей Громов, магистър инженер по компютърни системи Ленимир Здравков, магистър по международно сътрудничество и европейски проекти Лора Христова и бакалавър по компютърни науки Светослав Хаджииванов.

Петнайсетте отличници на випуск 2019 и първенците на специалности получиха своите дипломи от чл.-кор. проф. д.т.н. Христо Белоев.

След официалната част събитието продължи по факултети.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design