Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ТРИ НОВИ СЛУЧАЯ И ШЕСТИМА ИЗЛЕКУВАНИ ОТ COVID-19 ЗА ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ В ОБЛАСТ РУСЕ

вторник 18 август 2020

След два дни на нито един регистрирани случай на коронавирус за последното денонощие на територията на област Русе имаме три нови случая. Това сочат последните данни от Регионалната здравна инспекция. Става дума за двама мъже на 42 и 46 години от гр. Русе, както и за 53-годишна жена от гр. Ветово. И тримата са в добро общо състояние, като единствено 46-годишният русенец е хоспитализиран с бронхопневмония в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания  „Д-р Димитър Граматиков – Русе“.

Сред добрите новини е, че за последните 24 часа броят на излекуваните се увеличи с още шестима души, което означава, че от началото на пандемията излекуваните от COVID-19 в Русенско са вече 183-ма, а броят на диагностицираните стана 272-ма. Активните случаи към момента са 76, като от тях 24-ма са на болнично лечение, а другите 52-ма са под домашна изолация.

Без промяна остава епидемичната обстановка в дома за стари хора „Възраждане“. Сред новоизлекуваните шест души за последното денонощие има и един обитател на социалното заведение. По-подробна информация очаквайте по-късно през деня.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design