Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

„ТИВА КОМ” ОТБЕЛЯЗАХА 20-ТА ГОДИШНИНА ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ

събота 13 юли 2019

Заместник областният управител на област Русе Свилен Иванов поздрави екипа на фирма „Тива Ком” ООД по случай 20-годишния юбилей на компанията.

„Уверен съм, че посрещате този ден с достойнство и удовлетвореност от постигнатите през годините резултати и съм сигурен, че и занапред ще си поставяте все така високи цели, преодолявайки всяко предизвикателство пред Вас!

Пожелавам Ви здраве, късмет и още множество поводи за радост!” заяви Свилен Иванов.

Той връчи и поздравителни адреси от името на областния управител Галин Григоров на тримата управители на „Тива Ком” Иван Иванов, Валентин Илиев и Теодор Димитров.

Същевременно Иван Иванов беше отличен със знака на областния управител за съществен принос в икономическото развитие на Русе и региона.

По случай юбилея заместник областният управител подари на ръководството на фирмата фигура, изобразяваща дървото на живота, символ на могъществото, дълголетието и човешките стремежи към съвършенство.

Припомняме, че „Тива Ком” ООД е частна фирма, работеща в областта на международната спедиция, а основните направления в дейността й са автомобилни, железопътни, интермодални, речни и комбинирани транспорти по множество международни направления.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design