Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

СВИЛЕН ИВАНОВ ЩЕ ПРЕДАДЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА СЪВМЕСТНАТА БЪЛГАРО-РУМЪНСКА ЗЕМЕДЕЛСКА ГРУПА НА РУМЪНСКИЯ СИ КОЛЕГА ЛУЧИАН КОРОЗЕЛ

понеделник 25 февруари 2019

На 26.02.2019 г. (вторник) от 10.00 ч. в Заседателната зала на Окръжния съвет в Гюргево ще се проведе редовно заседание на Съвместната българо-румънска земеделска работна група.

По време на заседанието заместник областният управител на област Русе и досегашен председател на групата г-н Свилен Иванов ще предаде щафетата на заместник-председателя на Окръжния съвет г-н Лучиан Корозел, които ще бъде начело на групата в следващата половин година.

Акцент по време на срещата ще бъде и обсъждането и одобряването на темите, които ще се разглеждат в следващите шест месеца, докато румънската страна води групата. Също така утре изпълнителният директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус“ г-жа Лили Ганчева ще представи и бюлетина на комисията за изминалата година.

Заседанието се организира съвместно от Областна администрация Русе, Окръжен съвет Гюргево и Асоциация „Еврорегион Данубиус“.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design