Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

СВИЛЕН ИВАНОВ ОТПРАЗНУВА СВОЯ 49-ТИ РОЖДЕН ДЕН

вторник 16 юли 2019

Заместник областният управител на област Русе Свилен Иванов получи множество поздравления по случай 49-тия си рожден ден.

Сред първите, уважили личния му празник, бяха заместник-министърът на образованието и науката инж. Таня Михайлова заедно с началника на Регионалното управление на образованието д-р Росица Георгиева, председателят на Общинския съвет и ректор на Русенския университет чл.-кор. проф. д.т.н. Христо Белоев, ръководството на Община Русе, общественици и представители на медиите.

Специална изненада за рожденика беше подготвена както от областния управител Галин Григоров и неговия заместник Валентин Колев, така и от екипа на Областна администрация Русе, а именно фигура на кон в галоп, символизираща свободата, смелостта и постоянството.

През целия ден заместник областният управител приемаше поздравления от множество колеги, народни представители, ръководители на централни и териториални звена на държавната администрация, кметове на населени места, представители на бизнеса от региона и страната, близки и приятели.

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design