Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

СУПНЕ „ФРИДРИХ ШИЛЕР“ ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ВРЪЧИ НЕМСКИ ЕЗИКОВИ ДИПЛОМИ НА НАД 40 СВОИ ВЪЗПИТАНИЦИ

вторник 14 май 2019

Директорът на дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“ към Областна администрация Русе г-жа Иваничка Банчева беше сред официалните гости на провелата се днес церемония в зала „Европа“ на Доходното здание по връчване на Немска езикова диплома, ниво C1.

Връчвайки поздравителния адрес от името на областния управител г-н Галин Григоров, тя благодари на ръководството на училището и на преподавателите за стремежа, който са дали на своите ученици и по този начин са ги научили на любов към езика.

„Пътят със сигурност не е бил лесен! Това са 12 години упорит труд! Този път нямаше как да бъде извървян без подкрепата на Вашите учители!

На добър час! Сигурна съм, че ще успеете в живота!“ допълни още директорът на дирекцията по административен контрол, регионално развитие и държавна собственост.

Присъстващите бяха изненадани и от богата музикална програма, включваща народни танци, рап пеене, както и изпълнението на суинг парчета.

На събитието присъства и заместник-кметът по европейско развитие на Община Русе д-р Страхил Карапчански, който приветства учениците и връчи на директора на училището г-жа Искра Иванова поздравителен адрес от името на кмета г-н Пламен Стоилов.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design