Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

СТАРТИРАНЕТО НА РЕХАБИЛИТАЦИЯТА НА ПЪТЯ РУСЕ – КУБРАТ ЩЕ БЪДЕ ОБСЪДЕНО УТРЕ НА СРЕЩА ПРИ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ГАЛИН ГРИГОРОВ

вторник 30 юни 2020

По инициатива на областния управител на област Русе Галин Григоров утре, 01.07.2020 г., в Зала 1 на Областната администрация в крайдунавския град ще се проведе среща между председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски и кметовете на населени места от региона. Поводът е предстоящата рехабилитация на пътя Русе – Кубрат, като по време на срещата се очаква да бъдат обсъдени в детайли конкретните етапи на предвидените ремонтни дейности, както и кога точно ще започнат те.

Веднага след срещата от 13.00 ч. в Зала 1 на Областна администрация Русе ще бъде даден брифинг за представителите на медиите от страна на председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски.

Припомняме, че проектът предвижда рехабилитация на 47 км. от път II-23, като трасето между Русе и Кубрат ще бъде с нова асфалтова настилка и подобрено отводняване. Отсечката ще бъде и с нови бордюри, мантинели, пътни знаци и хоризонтална маркировка.

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design