Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

СТАРТИРАХА ЗАПИСВАНИЯТА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ПОХОД, ПОСВЕТЕН НА 143-ТА ГОДИШНИНА ОТ ПОДВИГА НА БОТЕВ И НЕГОВАТА ЧЕТА

понеделник 11 февруари 2019

В периода от 27 май до 2 юни 2019 г. ще се проведе 73-тия Национален туристически поход „По пътя на Ботевата чета – Козлодуй – Околчица“.

Всеки желаещ да извърви 120-километровия път на героичността и славата може да го направи, като изпрати в срок до 30-ти април заявка на електронна поща: obl-vr@vratsa.govеrnment.bg, или на адрес: гр. Враца 3000, бул. „Демокрация“ №1, Областна администрация Враца.

По традиция основен организатор е Областна администрация Враца, като през настоящата година походът отново ще бъде под патронажа на Председателя на 44-то Народно събрание на Република България г-жа Цвета Караянчева. Съорганизатори са Министерски съвет, Министерство на образованието и науката, Регионалните управления на образованието, Български туристически съюз, СКО „Леденика“ – Враца и общините, през чиито територии преминава походът.

Инициативата, посветена на 143та годишнина от героичния подвиг на българския поет, революционер и национален герой Христо Ботев и неговата чета, се осъществява с финансовата подкрепа на Министерски съвет.

Регламентът и съответните приложения могат да бъдат свалени оттук:

Регламент;

Заявка за участие;

Заявка за участие на ученическа група

 

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design