Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ОТБЕЛЯЗА ПАТРОННИЯ СИ ПРАЗНИК

сряда 19 февруари 2020

Началникът на отдел „Административен контрол и регионално развитие“ в Областна администрация – Русе Елица Петкова беше сред официалните гостите на патронния празник на СУ „Васил Левски“ в Русе.

В поздравителния адрес, връчен от името на областния управител г-н Галин Григоров се казва:

„За мен е изключителна чест и удоволствие да Ви поздравя по случай патронния празник на Вашето училище!

Използвам възможността да Ви благодаря за отправената поканата и да приветствам ръководството, всички учители, бивши и настоящи ученици, родители и гости, които днес сте се събрали да отдадете заслужена почит към делото на един от най-величавите и обичани герои в българската история.

Името на Васил Левски – патрон на Вашето училище заслужено Ви носи гордост и самочувствие, но и Ви задължава да сте отговорни, всеотдайни, устремени и упорити. С делата си бъдете достойни последователи на неговите стремежи и идеали!...“

Поздравления поднесоха директорът на училището г-н Галин Ганчев, г-н Пенчо Милков, кмет на община Русе, г-н Иво Пазарджиев, председател на Общински съвет Русе.

Събитието беше уважено още от аташето на Генералното консулство на Русия в Русе Владимир Токтаев, представители на различни институции и организации, ученици, учители, родители и много гости, които бяха дошли да отдадат заслужена почит пред делото и живота на Апостола на свободата.

Множество венци и цветя бяха положени пред паметника на героя, който се намира в двора на училището.

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design