Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Спортният министър Свилен Нейков идва в Русе

четвъртък 24 март 2011

 

Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков пристига на 26 март /събота/ в Русе. В 12.00 часа той ще участва в откриването на нов тотопункт пред хипермаркет „Кауфланд 1” на бул. „Липник”. Официални гости на събитието ще са народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе, Иво Тонев – председател на УС на БСТ, Дамян Дамянов – изпълнителен директор на БСТ и Пламен Стоилов – областен управител на Област Русе. Водосвет по повод откриването на новия тотопункт ще отслужи Негово Високопреосвещенство Русенският митрополит Неофит.

В 13.00 часа ще бъде направена първа копка във връзка с изграждането на нова спортна площадка вж.к. „Дружба” №3, в района на спортен компликс „Олимпия”. Тя ще бъде завършена през тази година благодарение финансирането в размер на 100 000 лева, което ще постъпи от целевия тираж на Българския спортен тотализатор тази неделя.

В 15.00 часа вСпортното училище „Майор Атанас Узунов” министър Нейков ще се срещне с председателите на спортни клубове на територията на гр.  Русе.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design