Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Спортен празник събра деца със и без специални образователни потребности

петък 29 април 2011

 

При голям интерес премина днес спортният празник, организиран от Ресурсен център Русе. Той протече под надслова „Заедно” и беше посветен на 6-ти май. В него участваха над 80 деца със и без специални образователни потребности от 11 училища от областта и Ресурсните центрове в Русе и Силистра.

Комплексен победител и носител на купата "Илона Маринова" е отборът на ОУ "Ангел Кънчев" - Русе. В състезанията по народна топка и теглене на въже първи е отборът на РЦ - Силистра, а като най-добри в баскетбола се представиха възпитаниците на СОУ  - гр. Ветово. Най-добра колективна рисунка на тема „Играем заедно", направиха децата от ОУ "Ангел Кънчев". Малчуганите  получиха награди от Областна администрация - Русе, Община Русе, СК " Широко сърце", Волей клуб - Русе и Сдружение „Подкрепа за деца в риск".

 

            Проявата се организира за четвърта поредна година от Ресурсен център за подпомагане на интегрираното обучение и възпитание на деца и ученици със специални образователни потребности – Русе, съвместно със СК „Широко сърце” и сдружение „Подкрепа на деца в риск”.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design