Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Служител на Областна администрация – Русе се включи в празника на Разград

понеделник 31 януари 2011

 

Директорът на дирекция АКРРДС Веселин Додев се включи в честванията по повод 133-та годишнина от Освобождението на Разград.  На 28 януари г-н Додев присъства на общоградското тържество на пл. „Възраждане”. Сред официалните гости на празника бяха Н.В.Пр. Русенският митрополит Неофит, народният представител Тодор Димитров, областният управител на Област Разград д-р Валентин Василев, зам.-кметът на гр. Орел (Русия)Екатерина Данилевская и др.

От името на областния управител на Област Русе Пламен Стоилов, г-н Додев поднесе венец пред Мавзолея – костница на загиналите руски воини и български опълченци. Той връчи и поздравителен адрес на кмета на Община Разград Денчо Бояджиев, в който се казва:

               „В днешния празничен ден е време да си припомним достойните дела на Ваши съграждани, благодарение на които Разград има своя съвременен и европейски облик. Наследник на богата и многовековна история, днес той успешно гради своя нова и динамична визия.

               Неувяхващите исторически традиции и богатото културно наследство, трудолюбието и целеустремеността на жителите му, отреждат на Разград важна позиция на политическата, икономическата и културната карта на страната!

               Разрешете ми да изразя своето уважение към Вас, вашите съграждани и Вашите предци и да отправя пожелание за здраве, сили и постоянство! Защото с тях Разград и неговите жители ще продължат успешно по пътя към едно по-добро европейско бъдеще!”

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design