Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

С посещение на Дневния център за възрастни хора в с. Тетово започнаха мероприятията посветени на традиционната пролетна среща на Обединения съюз на пенсионерите в България – Русе

петък 22 март 2013

Днес, областният управител г-н Стефко Бурджиев и неговият заместник Веско Маринов посетихаДневния център за възрастни хора „Златна есен” в с. Тетово. Посещението е по покана на Обединения съюз на пенсионерите в БългарияРусе и има за цел да ги запознае с материално-техническата база и дейността на центъра. Дневният център, който отваря врати през 2009 г. е създаден по проект на Обединения съюз на пенсионерите в България, финансиран от Социалния инвестиционен фонд и развива своята дейност вече 4-та година.

По-късно днес, г-н Бурджиев и г-н Маринов се включиха в тържеството на Обединения съюз на пенсионерите в България, посветено на Първа пролет. Сред официалните лица бяха още г-жа Светлана Ангелова и г-н Пламен Нунев - народни представители от 41-то Народно събрание, кмета на с. Тетово г-жа Невяна Атанасова и още много др. Гости на тържеството бяха над 360 представители от различни клубове от цяла Русенска област и дори от област Разград.   

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design