Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

С ПЕСНИ, ТАНЦИ И РЕЦИТАЛИ ОТПРАЗНУВАХА ШЕСТАТА ГОДИШНИНА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ЦЕНТЪРА ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ В ЩРЪКЛЕВО

вторник 01 октомври 2019

Заместник областният управител на област Русе Валентин Колев поздрави присъстващите на днешното тържество в с. Щръклево по случай шестата годишнина от основаването на услугата „Център за социална рехабилитация и интеграция“, както и по повод Международния ден на възрастните хора.

„Днешната годишнина не би била възможна без труда, упоритостта и всеотдайността на Деана Димова! Благодарение на нея и нейния екип съществуват тези условия и предоставянето на услугата на това ниво! Използвам повода, за да благодаря както на нея, така и на кмета на община Иваново, който винаги е бил съпричастен към случващото се тук!

Считам, че това, което се прави за Вас е много похвално, защото грижата за хората от третата възраст – за нашето поколение е нещо много важно! Животът стана такъв, че Вие останахте най-онеправдани от случилото се през последните години! Грижата за Вас е почит към това, което сте направили! Пожелавам Ви здраве и повече дни и събития, които да изпълват и радват душата Ви“ заяви заместник областният управител.

От своя страна управителят на сдружение „Център Динамика“ Деана Димова отбеляза, че в Областна администрация Русе вижда един много добър партньор при реализирането на различни социални услуги.

Празничната програма беше изпълнена с множество песни и танци, а също и рецитали, подготвени от децата от местната детска градина и техните учители. В репертоара на малчуганите бяха включени редица стихотворения като „Надежда“, „Усмивка“, както и изпълнението на песента „Дена мома“. Кулминацията беше моментът, когато едновременно деца и възрастни танцуваха танго.

Поздравителен адрес беше изпратен от народния представител от 19-ти МИР Светлана Ангелова.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design