Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

С ПЕСНИ, ТАНЦИ И КОРИДОР, ПОСВЕТЕН НА ПЪТНАТА БЕЗОПАСНОСТ БЕШЕ ОТКРИТА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В ОУ „НИКОЛА ОБРЕТЕНОВ“

понеделник 16 септември 2019

Заместник областният управител на област Русе Валентин Колев участва в тържественото откриване на новата учебна година в ОУ „Никола Обретенов“.

Той приветства преподавателите и учениците, като им пожела здраве и успешна нова учебна година.

„Убеден съм, че първокласниците и всички останали престъпват прага на една прекрасна сграда, сграда, която предоставя всички условия за пълноценен учебен процес!

Вярвам, че учителският колектив е способен и има силите, желанието и волята да даде всичко от себе си на тези чудесни деца, които са пред нас, за да излязат от тук образовани, както и добри граждани на България!

Уверен съм, че съществува и взаимно доверие между учители и родители, защото само така, посредством изградена връзка между родители, учители, община и държава може да се осигури образованието на идните поколения, което представлява прозорец към света и тяхно бъдеще!

Благодаря на целия колектив за положените от тях усилия! Надявам се и занапред те да бъдат все така упорити, а децата ученолюбиви!

Желанието на учениците, съчетано с труда на колектива и начина, по който родителите изпращат децата си в това училище е пример за тази симбиоза, даваща добър резултат!“ допълни още той.

Веднага след тържествената церемония беше открит и тематичен коридор, посветен на безопасността на движението по пътищата. Идеята е по този начин у децата да се възпита чувство на отговорност при движение по пътищата, защото опазването на живота и здравето им е приоритет за всички нас.

Инициативата е реализирана с помощта на целия педагогически персонал по време на лятната ваканция.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design