Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Русенско читалище връчи плакет на областния управител Пламен Стоилов

вторник 29 март 2011

 

Народно читалище „Васил Левски 1945” – Русе връчи днес плакет на областния управител Пламен Стоилов. Причината е, че той единствен е уважил с поздравителен адрес празника на културния институт. Наред с плакета, председателят на читалището Тодор Кръстев и неговият секретар Диляна Витанова връчиха на г-н Стоилов и благодарствено писмо, което гласи: „Изказваме сърдечна благодарност, ние и публиката от препълнения салон, за уважението, вниманието и признанието за апостолската дейност на читалището! Гордост и голяма чест е за нас да получим единствено поздравителен адрес от такава респектираща институция като областната и нейния управител за този свят ден – Освобождението на България. Той ни вдъхновява и ни дава нови сили за работата „на ползу роду”.

От името на Управителния съвет на читалището областният управител получи и диск с поетично-музикалния спектакъл на театралната формация към културния институт. Представлението, играно на 3-ти март в салона на читалището е посветено на Националния празник на България и на 138-та годишнина от гибелта на Апостола.

Г-н Стоилов благодари за жеста и подчерта важната роля на читалищата за съхраняване на българската памет и традиции в днешния динамичен и високотехнологичен век.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design