Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Русенската професионална гимназия по зърнопреработване с нова учебна работилница

понеделник 18 април 2011

 

Нова учебна работилница беше официално открита днес в Професионалната гимназия по зърнопреработвателни и хранителни технологии „Проф. д-р Асен Златаров” в Русе. Тя е за сладкарски и хлебни изделия и е изградена със средства по програма на Фондация Америка за България. Гости на тържеството бяха представители на Областна администрация –Русе, на РИО на МОМН – Русе, на Фондация Америка за България и директори на други професионални гимназии от града.

По повод откриването на новата учебна работилница, областният управител Пламен Стоилов изпрати поздравителен адрес до директора, педагогическия състав и възпитаниците на училището. В него се казва:

 

„УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА ПРЕПОДАВАТЕЛИ, СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

 

               Разрешете ми да ви поздравя по повод откриването на новата учебна работилница за сладкарски и хлебни изделия във вашата гимназия!

               Убеден съм, че тя ще даде възможност на възпитаниците на училището да придобият високи професионални умения в реални производствени условия! Това със сигурност ще им даде по-добър шанс за реализация на трудовия пазар!

               Фактът, че работилницата е изградена със средства по проект на Фондация Америка за България, говори за пълноценно усвояване от страна на ръководството на професионалната гимназия на възможностите, които дава работата по проекти с неправителствени организации.

               Желая успех на всички ученици, които ще имат възможност да трупат знания и умения в новата работилница за сладкарски и хлебни изделия!” 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design