Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

РЕГИОНАЛНИЯТ СЪВЕТ ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕВЕРЕН ЦЕНТРАЛЕН РАЙОН ЩЕ ЗАСЕДАВА УТРЕ В РУСЕ

четвъртък 27 юни 2019

На 28.06.2019 г. (петък) от 10.30 ч. в Зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе заседание на Регионалния съвет за развитие и Регионалния координационен комитет на Северен централен район.

По време на заседанието ще бъде представен годишния доклад за напредъка по изпълнението на Регионалния план за развитие на Северен централен район за изминалата година, както и актуална информация относно изпълнението на част от оперативните програми, съфинансирани от фондовете на Европейския съюз.

В края на събитието областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен ще поеме председателството на Регионалния съвет за развитие на Северен централен район от досегашния председател областния управител на област Русе Галин Григоров. Мандатът на новия председател ще бъде до края на настоящата година.

В заседанието, което ще бъде водено от областния управител Галин Григоров, участие ще вземат представители на министерства, областните управители от Северен централен район, представители на общини, организации на работодатели, работници и служители на национално равнище.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design