Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ПРОВЕДЕ СЕ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА РАЙОННАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С ПРОТИЧАНЕТО НА ИЗБОРНИЯ ДЕН

неделя 26 май 2019

Председателят на Районната избирателна комисия Мирослава Маркова даде пресконференция относно протичането на изборния ден към момента.

Тя посочи, че на територията на областта изборният ден е започнал нормално, като избирателната активност в региона е 6%, а в община Русе е 5% към 10.30 ч.

Броят на избирателните секции за областта е 336, от които 3 са подвижни, а 8 са допълнително разкритите, съответно в УМБАЛ „Канев“, УМБАЛ „Медика“, Центъра за психично здраве, Комплексния онкологичен център, Следствения арест, Дом за възрастно хора с физически увреждания „Милосърдие“, както и в МБАЛ „Юлия Вревска – Бяла“, а също и в Държавната психиатрична болница в Бяла.

Броят на подадените жалби от началото на изборния ден до сега е 4 (четири) и е свързан с разполагането на агитационни материали на нерегламентирани места. Предстои заседание на Районната избирателна комисия, като по-детайлна информация ще бъде представена по време на следващата пресконференция, която ще се проведе от 13.00 ч. отново в Заседателната зала на Община Русе.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design