Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ПРОМЯНА В ЧАСА НА ОТКРИВАНЕТО НА КАМПАНИЯТА „БЪДИ ВОЙНИК” В РУСЕ

сряда 15 май 2019

Днес от 16.00 ч., а не както беше обявено по-рано от 16.30 ч., заместник министър-председателят по обществен ред и сигурност и министър на отбраната Красимир Каракачанов ще участва в националната информационна кампания „Бъди войник”. Мястото е на алеята до хотел „Дунав“, като освен информационна борса за набиране на войници и матроси, ще бъде представена военна техника и екипировка.

Представители на военно-патриотичните съюзи също се включат в събитието, като те ще покажат колекционерско оръжие, а организацията на запасното войнство – фотоизложба, посветена на ВМС.

Припомняме, че един час по-рано – от 15.00 ч. вицепремиерът и министър на отбраната ще проведе среща с офицерите и сержантите от запаса и резерва в техния клуб, намиращ се на ул. „Александровска“ № 77, точно над ресторант „Ла Страда“, а от 18.00 ч. ще се проведе концерта на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили и Представителния духов оркестър на Военноморските сили, както и на Общинския мажоретен състав „Екстрийм“ при Младежки дом – Русе. Входът е свободен.

Утре от 10.30 ч. заместник министър-председателят по обществен ред и сигурност и министър на отбраната Красимир Каракачанов ще открие Международния фестивал за поетичен театър „Борба и обич“, който се организира за втора поредна година на територията на Военния клуб. Инициативата е под негова егида, а на нея се очаква да присъстват младежи от България, Румъния, Кипър, Македония, Сърбия и Молдова.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design