Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ПРЕДСТАВИХА ДАРЕНАТА МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА В КЛИНИКАТА ПО ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ КЪМ УНИВЕРСИТЕТСКА БОЛНИЦА „КАНЕВ“

сряда 19 февруари 2020

Областният управител на област Русе Галин Григоров беше сред официалните гости при представяне на дарената от Нина и Георги Крушеви, собственици на фирма „Доминекс Про“ ЕООД, медицинска апаратура за Клиниката по ортопедия и травматология към Университетска болница „Канев“.

Дарението е на стойност над 50 000 лв., като включва операционна маса, операционна лампа и уреди за рехабилитация.

Г-н Григоров изрази своето възхищение и уважение за благотворителната дейност на г-жа Крушева и за добрите каузи, които тя и семейството й подкрепят.

В поздравителния адрес от областния управител се казва: „…Хора като Вас, ангажирани и съпричастни и в малките, и в големите човешки каузи са пример за човечност и доброта!

Няма по-благородна постъпка от тази да помагаш на другите!

Пожелавам Ви здраве, сили, нестихваща вяра и вдъхновение, за да продължавате да инициирате и подкрепяте още много стойностни инициативи!“.

Директорът на болницата, инж. Иван Иванов връчи благодарствена грамота и плакет на дарителката, а сред присъстващите бяха още Пенчо Милков – кмет на Община Русе, Иво Пазарджиев – председател на Общински съвет Русе, лекари и други гости. Те имаха възможност да се запознаят с интересни моменти от историята на клиниката, както и с иновативни медицински процедури, които се извършват в нея.

 

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design