Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ОТМЕНЯТ СЕ ДНЕШНИТЕ СЪБИТИЯ, ПОСВЕТЕНИ НА 140-ТА ГОДИШНИНА ОТ ОСНОВАВАНЕТО НА ВОЕННИТЕ ОКРЪЖИЯ

петък 28 февруари 2020

Планираният за днес от 12.00 ч. пред сградата на Военното окръжие ритуал по откриване на юбилейна плоча, посветена на 140-та годишнина от създаването на Военните окръжия в страната, както и на съпътстващите събития се отменят, поради кончината на началника на отбраната генерал Андрей Боцев.

„…За мъжеството, доблестта и честта винаги е било трудно да се говори, но със сигурност генерал Андрей Боцев въплъщаваше тези качества! Той беше пример за подражание за всички нас!

Моля, приемете моите съболезнования и съпричастност по повод загубата на един достоен български офицер, служил на Република България!

Вярвам, че той ще остане в душата на всички нас като изключителен човек и професионалист, за когото родината беше най-висшата ценност!...“, това се казва в изпратената съболезнователна телеграма до роднините и близките на генерал Боцев от областния управител Галин Григоров.

В знак на почит към паметта на началника на отбраната генерал Андрей Боцев във всички формирования на Българската армия и въоръжените сили на Република България днес националният флаг ще бъде спуснат наполовина.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design