Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Откриха нови учебна зала и лаборатория в Русенската професионална гимназия по промишлени технологии

сряда 11 май 2011

 

Нови Интегрирана зала по заваряване и Учебна лаборатория „Газови уреди” бяха официално открити днес в Професионалната гимназия по промишлени технологии „Атанас Ц.Буров” в Русе. Двете помещения са изградени и оборудвани по проект „Образование и бизнес – успешна икономика” на образователното министерство. Финансова подкрепа са оказали и две русенски фирми.

               На официалното откриване днес присъстваха представители на Областна администрация – Русе, на РИО на МОМН, на Община Русе, на фирмите, подкрепили финансово проекта и др. Директорът на гимназията инж. Анета Христова запозна официалните гости с възможностите на новооткритите зала и лаборатория и благодари на всички, оказали съдействие за реализиране на проекта. Г-жа Христова получи букет и поздравителен адрес от името на областния управител Пламен Стоилов. В него се казва:

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА ПРЕПОДАВАТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

               Разрешете ми да ви поздравя по повод откриването на новите Интегрирана зала по заваряване и Учебна лаборатория „Газови уредби” във вашата гимназия!

               Убеден съм, че те ще дадат възможност на възпитаниците на училището да придобият високи професионални умения в реални производствени условия! Това със сигурност ще им даде по-добър шанс за реализация на трудовия пазар!

               Фактът, че залата и лабораторията са изградени със средства по проект „Образование и бизнес – успешна икономика”, говори за пълноценно усвояване от страна на ръководството на професионалната гимназия на възможностите, които дава работата по проекти на образователното министерство, не без важната подкрепа на представители на местния бизнес!

               Желая успех на всички ученици, които ще имат възможност да трупат знания и умения в интегрираната зала и учебната лаборатория!”

 

               По време на празничния коктейл в Учителската стая, г-жа Христова връчи грамоти на преподавателите, имащи най-големи заслуги за реализирането на проекта.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design