Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Важни съобщения

ОБЯВЛЕНИЕ ОТНОСНО КОНСУЛТАЦИИ ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА РАЙОННА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ – РУСЕ ЗА ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, НАСРОЧЕНИ ЗА 11 ЮЛИ 2021 ГОДИНА

четвъртък 13 май 2021

На 14.05.2021 г. (петък) от 11,00 часа в Зала №1 на І - ви етаж в Областна администрация – Русе на адрес гр. Русе, пл. Свобода №6 ще се проведат консултации за състава на Районна избирателна комисия – Русе за изборите за народни представители, насрочени за 11 юли 2021 г.

В изпълнение на Решение №5-НС от 12.05.2021 г. на ЦИК, Областният управител на Област Русе отправя покана за участие в консултациите към представителите на парламентарно представените партии и коалиции в 45-то Народно събрание.

В консултациите могат да участват и други партии, които не са парламентарно представени.

Представителите на съответните политически партии и коалиции следва да депозират преди това необходимите документи съгласно Решение №5-НС от 12.05.2021 г. на Централната избирателна комисия. Предложените лица трябва да отговарят на изискванията на Изборния кодекс.

Консултациите ще се проведат в условия на публичност и откритост с присъствие на граждани и медии според капацитета на залата и при спазване на противоепидемичните мерки.  

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design