Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ УЧАСТВА В MASTERCLASS WORK 4.0 В РУ „АНГЕЛ КЪНЧЕВ“

петък 12 април 2019

Областният управител на област Русе г-н Галин Григоров беше сред официалните гости на провеждащия се в Русенския университет форум Masterclass Work 4.0, организиран от Конфедерацията на независимите синдикати в България и висшето ни училище.

Сред обсъжданите теми по време на инициативата са бъдещето на труда в ерата на дигитализацията, предизвикателствата и възможностите, образованието в бързо променящите се технологии и перспективите за нашата страна.

Част от темите представиха министърът на труда и социалната политика, г-н Бисер Петков и президентът на КНСБ г-н Пламен Димитров.

На събитието, което откри чл.-кор. проф. д.т.н. Христо Белоев присъстваха още г-н Петър Николов, заместник-министър на образованието, г-жа Светлана Ангелова, народен представител от 19-ти МИР, доц. д-р инж. Лиляна Вълчева, председател на Национален браншови синдикат „Висше образование и наука“ към КНСБ, представители на академичното ръководство, преподаватели, ръководители на териториални звена, работодателски организации, синдикати, студенти, кметове на общини от областта, неправителствени организации и граждани.

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design