Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Областният управител Стефко Бурджиев получи плакет от командирът на Сухопътни войски

сряда 14 март 2012

 

Началникът на Сухопътни войски генерал-майор Стефан Василев връчи днес плакет на областния управител Стефко Бурджиев. Поводът губернатора да бъде удостоен с високото отличието е отличната комуникация и взаимодействие между поделенията на Сухопътни войски на територията на област Русе и Областна администрацияРусе. По време на тежката зимна обстановка, координираните усилия на администрацията и поделенията направиха възможно осигуряването на високопроходима техника, с чиято помощ бяха доставяни храни и медикаменти, и бе извършвана евакуация на бедстващи хора.

          Наред с отличното взаимодействие между държавните институции, областният управител Стефко Бурджиев получи плакета за личния му принос в развитието и модернизирането на Сухопътни войски.

          Г-н Бурджиев е офицер от Химически войски към БА. Преподавал е в катедра „Военно химическа подготовка” на НВУ „Васил Левски”, дисциплина „Основи на дозиметрията и дозиметрични прибори в Българската армия” и е бил началник на школа за подготовка на младши командири по радиационна и химическа защита. Стефко Бурджиев има докторска научна степен по направление „Национална сигурност”  в областта на радиационната защита.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design