Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Областният управител поздрави лично преподавателите и възпитаниците на СОУ „Хр.Ботев” – Русе за патронния празник на училището

сряда 02 март 2011

 

С тържествен концерт в Доходното здание русенското СОУ„Христо Ботев” отбеляза тази вечер своя патронен празник. Сред официалните гости на празника бяха народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Атанасова, областният управител Пламен Стоилов, председателят на Общински съвет – Русе доц.Васил Пенчев, началникът на РИО на МОМН Димитър Райнов и директори на русенски училища.

         Народният представител Десислава Атанасова връчи поздравителен адрес на директора на училището Теодор Коцев. Г-жа Атанасова гостува на патронния празник и в качеството си на председател на училищното настоятелство. На свой ред, г-н Стоилов също поздрави всички преподаватели и ученици от СОУ „Христо Ботев”, чиито възпитаник е и той. В словото си, областният управител подчерта, че това е училището, превърнало се в марка за средното образование в Русе и което дава отлична основа за висше образование и професионална реализация на завършилите го. „Убеден съм, че добрите дни за училище „Христо Ботев” престоят - с този прекрасен учителски колектив, с това училищно настоятелство, с този амбициозен директор”, каза още г-н Стоилов. Той призова родителите да продължат да изискват от децата си да пазят авторитета на училището и да вярват на преподавателите, както и да обединят усилията си с местната и държавната власт за едно по-добро бъдеще на училището.

               В празничната програмата се включиха състави от учебното заведение и от Общинския детски център за култура и изкуство. Концертът завърши с изпълнения на уникалния по рода си в света Тамбурашки оркестър с ръководител Наталия Константинова.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design