Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Областният управител Пламен Стоилов връчи дипломи на отличници от Юридическия факултет на РУ

петък 24 юни 2011

 

104 магистри по право получиха днес своите дипломи на Тържествена промоция на Випуск 2011 на Юридическия факултет към Русенския университет. Официални гости на събитието бяха областният управител Пламен Стоилов, председателят на Общински съвет – Русе доц.Васил Пенчев, кметът на Община Русе Божидар Йотов, окръжният прокурор Огнян Басарболиев, настоятелите на висшето училище и негови бивши ректори и др.

Отличникът на випуска, Александър Конаков, който се дипломира с успех Отличен 5, 93, получи дипломата си лично от ректора на университета проф. Хисто Белоев. Дипломите на следващите двама по успех магистрати по право от Випуск 2011 г. връчи областният управител Пламен Стоилов. Това са Елеонора Сълова – Отличен 5.84 и Йоана Монева – Отличен 5.63.

В привественото си слово пред абсолвентите, г-н Стоилов каза: «Хората с юридическо образование държат в джоба си ключовете за всички врати. Горд съм, че Русе и Русенският университет празнуват днес с нашите 104-ма магистри по право». Той оправи специална благодарност към декана на Юридическия факултет проф. Емил Мингов и на екипа му, за това че в продължение на 20 години са изградили един елитен факултет, който произвежда качествени, отлично подготвени и отстояващи авторитета на РУ юристи. На абсолвентите г-н Стоилов пожела дипломирането им да е поредната крачка по пътя на развитието им.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design