Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Областният управител Пламен Стоилов призова бизнеса да подаде ръка на русенския баскетбол

вторник 15 февруари 2011

Областният управител Пламен Стоилов и заместникът му Иван Григоров приветстваха част от тима на "Дунав 8806" в лицето на главния мениджър Свилен Иванов, генералния спонсор и собственик на таксиметровата фирма "8806" Красимир Трифонов, старши треньора Георги Божков и състезателките Шарел Алън и Александра Кънчева. Поводът е спечелената преди ден Купа на България.

Г-н Стоилов припомни приноса на г-н Падалски за изграждането на този отбор. "Прекланям се пред това, което направиха треньорското ръководство и мениджърите за да се запази отбора, за да може да остане марка женският баскетбол и да е най - голямата гордост на Русе. Ще ви подкрепяме по всякакъв начин. Убеден съм, че отборът го чакат още по - значителни победи", подчерта областният управител. Той не скри надеждата си през тази година русенки да направят дубъл. Пламен Стоилов призова бизнеса в Русе да помага на отбора.

Георги Божков припомни на г-н Стоилов трудностите по запазване на отбора и тежкото му състояние сега предвид факта, че 2 баскетболистки имат здравословни проблеми.

Г-н Стоилов дари г-н Божков с националното знаме, а г-н Трифонов - с флага на ЕС. Шарел Алън получи букет и икона на Свети Георги - Победоносец. Областният управител прочете специален поздравителен адрес до целия отбор и го връчи на Свилен Иванов. Общата снимка запази спомена за срещата днес следобед.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design