Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Областният управител Пламен Стоилов присъства на откриването на Carrefour и Cinema City

сряда 15 декември 2010

Областният управител Пламен Стоилов присъства днес на официалното откриване на първия в Русе хипермаркет от веригата Carrefour и на Cinema City. Те са разположени в Mall Rousse, който ще отвори врати през 2011 г.
Сред официалните гости бяха и министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, народният представител от ПП ГЕРБ Пламен Нунев, председателят на Общински съвет – Русе доц. Васил Пенчев и кметът на Община Русе инж.Божидар Йотов.
„Русе заслужава това да се случи”, каза по време на пресконференцията при откриването на Carrefour областният управител. ”Нашият регион вече зае своето достойно място сред водещите в страната по инвестиции”, допълни г-н Стоилов. Областният управител заяви, че от днес се променя търговският профил на Русе. Той благодари на инвеститорите за упоритостта да реализират проекта, въпреки икономическата криза и декларира подкрепата си за тях.
Официалните гости разгледаха хипермаркета Carrefour и се запознаха с възможностите на мултиплекса. Те присъстваха на прожекцията на трейлърите на най-новите филми, които русенци ще имат възможност да видят в Cinema City.

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design