Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Областният управител Пламен Стоилов поздрави русенския културист Радослав Ангелов за успеха му на Европейското първенство по културизъм

петък 27 май 2011

 Днес, 27.5.2011 г., Областният управител Пламен Стоилов прие в кабинета си русенския културист от спортен клуб "Олимпия" Радослав Ангелов, който спечели бронзов медал на Европейското първенство по културизъм. На срещата присъстваха Веселин Богданов и треньорът Ивайло Стоилов, бивш абсолютен шампион на България по културизъм. Господин Стоилов поздрави бронзовия медалист и му пожела още бъдещи успехи в този труден, но красив спорт. Той връчи на господин Ангелов поздравителен адрес и му подари икона на  Свети Георги Победоносец.

 Пламен Стоилов заяви, че подобни успехи са гордост за град Русе и русенския спорт, като същевременно допринасят за това повече млади хора да се отдадат на спорта. Той допълни, че предвид младостта на господин Ангелов в негово лице Русе може да разчита още дълги години на успехи и медали от престижни турнири по културизъм. Господин Стоилов отбеляза още, че разчита спортен клуб "Олимпия" да продължи да подкрепя талантливите русенски културисти и заедно да изкачват почитните стълбици по европейски и световни първенства.

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design