Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

КОМЕНТИРАТ КОНЦЕПЦИЯТА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА РЕГИОНАЛНИ ИНОВАЦИОННИ ЦЕНТРОВЕ НА ЗАСЕДАНИЕ НА КОМИСИЯ “ИНДУСТРИЯ И НОВИ ТЕХНОЛОГИИ”

петък 08 март 2019

На 12 март 2019 г. от 10:00 ч. в Зала 1 на Областна администрация Русе ще заседава Постоянната комисия в областта на индустрията и новите технологии под председателството на г-н Свилен Иванов – заместник областен управител на Област Русе.

Г-н Християн Султанов – главен директор на главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ към Министерството на икономиката ще представи „Концепция за използване на средствата по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ за процедура по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ за подкрепа на „Регионални иновационни центрове“. Заедно с екипа си ще дадат отговор на актуални за потенциалните кандидати по процедурата въпроси.

На гласуване се очаква да бъде предложена възможността за създаване на секция на уеб страницата на Областна администрация Русе за „въпроси и отговори“ в областта на иновациите и новите технологии.

Приветства се участието на представители на бизнеса в област Русе, за което може да подадете заявка на ел. поща v.gecheva@ruse.bg в срок до 14.00 часа на 11 март 2019г.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design