Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ОБЛАСТНИЯТ ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ И ПРЕВЕНЦИЯ НА КОРУПЦИЯТА ЩЕ ЗАСЕДАВА УТРЕ

сряда 03 април 2019

На 04.04.2019 г. (четвъртък) от 13.30 ч. в зала „Свети Георги“ на Областна администрация Русе ще се проведе извънредно заседание на Областния обществен съвет за превенция и противодействие на корупцията.

По време на заседанието ще бъдат представени механизмите на действие в Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество.

Предвижда се и изнасянето на две лекции, свързани идентифицирането на корупционните рискове и мерките за предотвратяването им в контекста на предстоящото влизане на страна ни в Шенген, както и предизвикателствата пред Комисията след влизане в сила на антикорупционното законодателство.

По време на заседанието ще бъде предоставено и време за дискусия по Закона за мерките срещу изпирането на пари и съответно правилника за неговото прилагане.

Лектори ще бъдат директорът на дирекция „Превенция на корупцията“ г-н Трифон Трифонов и началникът на отдел „Човешки ресурси“ към дирекцията за административно-правно и информационно обслужване г-жа Елена Фичерова при  Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design