Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ОБЛАСТНАТА УПРАВА В РУСЕ ЩЕ ПРЕДСТАВЯ ЕКСПЕРТИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА

петък 30 юли 2021

От днес започва информационната кампания на Областна администрация – Русе „Запознай се с експертите“. Тя цели да представи пред обществеността служителите, работещи в институцията. Идеята е на разбираем език всеки от тях да разкаже за ежедневните си задачи и за предизвикателствата, с които се сблъсква. Ръководството на администрацията е категорично, че ще бъде дадена пълна свобода на хората, когато представят дейността си.

„Тук работят подготвени специалисти, но е крайно време този факт да стане достояние на повече хора. Отговорностите на Областната администрация не са никак малко. Същевременно гражданите не са добре запознати с това какво точно работят експертите тук. През годините е допуснато едно отдалечаване на власт имащите от реалните проблеми на хората, което е довело само до тяхното задълбочаване и разочарование сред русенци. Държавата не може да си позволи да абдикира и да остави всеки да се спасява сам. Това е пример за нежелание за работа, а може би и страхливост от страна на управниците, защото не са имали волята за промяна и активна работа. Именно затова правя тази стъпка. Нека хората да знаят кой работи тук, с какво се занимава и че може да реши проблемите им.“, каза областният управител Борислав Българинов.

По този начин Българинов цели и по-висока степен на прозрачност и активно използване на информационните технологии в администрацията.

Днес очаквайте и първия материал. Информацията за експертите ще бъде представена онлайн на Facebook страницата, Instagram профила, както и на уеб сайта на Областната управа.

Последвайте ни на: https://www.facebook.com/rusedistrict/; https://www.instagram.com/regional_administration_ruse/.

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design