Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ОБЛАСТНАТА УПРАВА И СЪЮЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ЩЕ СИ СЪТРУДНИЧАТ В СФЕРАТА НА КУЛТУРАТА

понеделник 24 февруари 2020

Областният управител на област Русе Галин Григоров се срещна с председателя на Управителния съвет на Съюза на българските журналисти Снежана Тодорова.

По време на срещата двамата обсъдиха възможността за партньорство между двете институции, като идеята е провеждането на съвместни инициативи. Очакванията са техният фокус да бъде насочен както към историята на дипломатическите отношения между България и предимно страните от Европа и Азия, така и към популяризирането на културата на тези държави.

Припомняме, че днес от 10.30 ч. в централното фоайе на Ректората на Русенския университет беше открита изложбата „С обич към изтока“, която е в памет на нейния съпруг проф. дфн Александър Федотов. Експозицията съдържа 32 пана, доказващи трайната привързаност на професор Федотов към корейската, монголска и тибетска култури и езици. Веднага след това председателят на Управителния съвет на Съюза на българските журналисти Снежана Тодорова ще изнесе лекция пред русенските студенти за съвременната журналистика, а по-късно ще се срещне и с главния редактор на вестник „Студентска искра“.

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design