Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ РУСЕ ОТНОВО ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ В КАМПАНИЯТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

четвъртък 12 септември 2019

И тази година Областна администрация Русе ще се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“, която е инициирана от bTV Media Group и е част от най-голямата гражданска инициатива в света – World Clean Up Day 2019.

В събота, 14 септември, служителите от Областна администрация ще почистят района около Телевизионна кула Русе, като началото ще бъде дадено в 9.30 ч.

Очаква се доброволците в инициативата да маркират почистените от тях зони в картата на кампанията (http://daizchistim.bg) като посочват броя на участниците, името на организацията, обема на почистената площ и прикачват снимки преди и след почистването.

За справедливото отчитане приноса на различните институции и организации  в Областна администрация ще се приема информация за крайните резултати от почистването и за проведени съпътстващи събития на e-mail: governor@ruse.bg.

Припомняме, че през изминалата година Областна администрация Русе стана носител на отличието за най-много почистени места, а през тази година беше удостоена с приза „Област с най-голям брой доброволци“.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design