Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе

Need a Help

ИСТОРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА…

 

Областна администрация Русе подкрепи каузата на  малките Пеши и Вики от Попово и за всички, които са съпричастни към тяхната история искаме да Ви информираме, че всеки от двамата близнаци расте и напредва с индивидуално темпо.

Благодарение на Кампанията, семейството получава компетентно второ мнение за Пеши (той е с по-тежката комбинация от диагнози) от водещи детски специалисти в специализирана университетска клиника по детска неврология в гр. Фрайбург, Германия. За съжаление, те потвърждават, че увреждането при него е сериозно и човек с подобно увреждане не може да има пълноценно развитие, но техните препоръки са изключително навременни и полезни, и се съблюдават стриктно.

По отношение на Пеши и Вики се извършват ежедневна рехабилитация в домашни условия от специалист и родителите, както и ежемесечна в специализирани медицински заведения във Варна и Котел.

Всяко от дечицата има свои индивидуални специфични потребности и с тях се работи постоянно. Това включва непрекъснато консултиране със специалисти в дадената област, така също и снабдяване със съответно необходимите помощни средства, а не на последно място и влагане на много непосредствени усилия за справяне. Семейството постепенно се снабдява с нужните уреди за съответния етап на рехабилитация.

Борбата на близките продължава, а  Каузата в подкрепа на Пеши и Вики е активна и има своите инициативи.

 

Информация: Средства за лечението на Петър и Виктория може да бъдат дарени по банков път на следната банкова сметка:

Петя Иванова Неделчева

BIC BPBIBGSF

IBAN BG20BPBI79434076617901 – BGN

или чрез PayPal до следния потребителски профил:petia_ivanova87@mail.bg

Актуална информация за двамата малки герои може да намерите като посетите страничката „Да помогнем на ПЕШИ и ВИКИ” във Фейсбук.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design