Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Наградиха победители от конкурс на Радио Китай в Русе

понеделник 27 юни 2011

 

Русе беше домакин на заключителната част на организирания от българската редакция на Радио Китай за чужбина Конкурс за китайски бойни изкуства. То е проведен онлайн през м. май и м. юни 2011 г. Официални гости на церемония по награждаването на победителите в надпреварата бяха областният управител Пламен Стоилов, зам. областният управител Иван Григоров, председателят на Общински съвет - Русе доц. Васил Пенчев, кметът на община Русе Божидар Йотов и други. За награждаването в Русе пристигна официалната делегация от Радио Китай. Нейн ръководител беше г-н Ма Уейгон - зам. главен редактор на Радио Китай за чужбина.

В приветствието си пред присъстващите, областният управител Пламен Стоилов благодари за оказаната чест Русе да бъде домакин на подобно събитие и изрази готовност за съдействие градът да домакинства други подобни прояви, организирани от Радио Китай. Той връчи поздравителен адрес на заместник главния редактор на Радио Китай за чужбина Ма Уейгон, по повод 70-годишния юбилей на медията.

Общо 14 победители от близо 70 участници бяха излъчени от организаторите на Конкурса за китайски бойни изкуства. Осем от тях бяха класирани на трето място, четирима заеха второто, а двама си поделиха първото. Зам.областният управител Иван Григоров връчи лично грамотите на двама от победителите. Това са Велизара Светлозарова и Светла Бонева с втора позиция в състезанието. Най-добрите бяха наградени от заместник главния редактор на Радио Китай за чужбина Ма Уейгон и от кмета на Община Русе Божидар Йотов. Това са Искра Бонева и Иван Десков.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design