Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Над 40 студенти по Право в Русенския университет изслушаха лекция за административно-правната дейност на Областния управител

петък 22 февруари 2013

Днес в зала „Свети Георги” в сградата на Общинска и областна администрация над 40 студенти по право от РУ „Ангел Кънчев” изслушаха лекция за дейността на Областна администрацияРусе и правомощията на областния управител.

Лекцията се явява част от учебната практика по административно право и административен процес на студентите от Юридическия факултет на висшето училище. Една от целите на тази практика е студентите да получат реална представа за дейността на административните органи чрез пряк контакт с тях, както и да повишат нивото на познанията си.

В беседата активно се включи заместник областният управител Веско Маринов, а лекцията и казусите от практиката изнесоха главният юрисконсулт от дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността” (АПОФУС) г-жа Велина Кьосева и г-жа Галина Цветановаглавен експерт в отдел „Административен контрол и регионално развитие”

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design