Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

МАРИЯ ИВАНОВА – БОГОМИЛА ПРЕДСТАВИ ДЕБЮТНАТА СИ СТИХОСБИРКА „СЛЪНЦЕТО В МЕН“

четвъртък 13 февруари 2020

Заместник областните управители на област Русе Свилен Иванов и Валентин Колев поздравиха Мария Иванова – Богомила по случай представянето на дебютната й стихосбирка „Слънцето в мен“. Двамата й пожелаха здраве, щастие, успехи и да продължава да се развива в кариерата.

„Бъдете вдъхновена и вдъхновявайте хората около Вас, насърчавайки ги по един необикновен начин да преоткриват вълшебството и красотата на заобикалящия ни свят! Преодолявайте всяко предизвикателство с лекота и постигайте всяка Ваша цел!

Нека животът Ви бъде изпълнен с вяра в доброто и озарен от светлина!“ се казва във връчения й поздравителен адрес от името на областния управител Галин Григоров.

Авторът на стихосбирката я определя като книга за мислите и душата, за любимите места и за хората, които ни очакват там.

Припомняме, че Мария Иванова е посветила живота си на детската си мечта, а именно да се занимава с журналистика, PR и организация на събития, като едновременно с това тя не спира да пише стихове. Творческият й псевдоним Мария Богомила, който избира за дебютната си стихосбирка, идва от „Мила на Господ Бог“.

По повод днешната премиера тя получи и специално видео поздравление лично от легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Събитието беше водено от Детелина Керин и Мариан Савов, а сред специалните гости бяха водещият на „Любими песни за любими хора“ по БГ Радио Атанас Стоянов, по-известен като Наско и Милена Стефанова, представител на издателство „Софтпрес“, което отпечата стихосбирката.

Представянето на книгата включваше и богата културна програма.

Събитието се състоя тази вечер в зала „Европа“ на Доходното здание, където всеки имаше възможност и да дари средства за лечението на Лидия Лечева – Господинова.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design