Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Важни съобщения

Kонсултации за назначаване на Районна избирателна комисия Русе

понеделник 01 февруари 2021

О Б Я В Л Е Н И Е

относно консултации за назначаване на Районна избирателна комисия Русе за произвеждане на изборите за народни представители, насрочени за 4 април 2021 г.

 

            На 05.02.2021 г. (петък) от 10,00 часа в Зала №1 на І - ви етаж в Областна администрация – Русе на адрес гр. Русе, пл. Свобода №6 ще се проведат консултации за състава на Районна избирателна комисия – Русе за изборите за народни представители, насрочени за 4 април 2021 г.

            На основание чл. 60, ал. 1, ал. 2 и ал. 3 от Изборния кодекс и Решение №1966-НС от 28.01.2021 г. на ЦИК, Областният управител на Област Русе отправя покана за участие в консултациите към представителите на парламентарно представените партии и коалиции в 44-то Народно събрание и партиите и коалициите, които имат избрани с техните кандидатски листи членове на Европейския парламент от Република България, но не са парламентарно представени.

            В консултациите могат да участват и други партии, които не са парламентарно представени.

            Представителите на съответните политически партии следва да депозират преди това необходимите документи съгласно чл. 60, ал. 3 от Изборния кодекс и Решение №1966-НС от 28.01.2021 г. на Централната избирателна комисия. Предложените лица трябва да отговарят на изискванията на Изборния кодекс.

            Консултациите ще се проведат в условия на публичност и откритост с присъствие на граждани и медии според капацитета на залата и при спазване на противоепидемичните мерки.  

 

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design