Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Комплексът за социални услуги за деца и семейства проведе годишната си информационна конференция

четвъртък 07 март 2013

Днес в зала „Княз Александър I” на Регионалния исторически музей Русе, Комплексът за социални услуги за деца и семейства проведе вече традиционната си годишна информационна конференция.

         В рамките на срещата представителите на комплекса споделиха своите успешни и иновативни модели и практики на работа през изтеклата 2012 година. Основната дейност през изминалата година е била свързана с процеса на деинституционализация, приемна грижа, подкрепа на семействата и работа с деца в риск. Представени бяха и основните подходи за повишаване на ефективността в социалната работа, както и успешните партньорства на национално и местно ниво. Комплексът си е поставил много високи цели и през 2013 година, свързани с много работа по осъществяването на проекти и програми.

         На събитието присъстваха много приемни родители и деца настанени в приемни семейства. Напредъкът на комплекса демонстрираха и самите дечица, чрез своите игри, танци и песни, които изпълниха пред гостите.        

        Конференцията беше уважена от заместник областния управител д-р Андриан Райков. Той увери представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства в пълната подкрепа във всяко тяхно начинание на Областна администрацияРусе в лицето на Областния Стефко Бурджиев и целия му екип.

        

         

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design